lördag 20 februari 2010

Lugnet före stormen

Idag blev det lite mera träning på tävlingsbanan samt fix o trix med nummerlappar. Grekcyprioterna är lite väl osakliga när det gäller att få fart på kanslipersonalen. Till slut fick vi ut allt (nästan i alla fall) som vi behöver för tävlingen. Vi fick även en "buy 1 get 1 free-kort" på Starbucks dit vi senare under dagen gick för en fika.

Alla cyklister tycker om fika. Darvell beställer samtidigt som han håller koll på var Mattias håller hus (Team Kalas är oskiljaktiga).

På vägen till Starbucks passerade vi ett tält där man kunde åka skridskor på riktig is. Efter att ha slängt en kort blick på det hela vet vi nu varför Grekland inte har med något ishockeylag i OS.

Många par rakade ben på denna bild. Lägret har även skördat sitt första offer då Ole-Christian (höger i bild) skadat sin hand såpass att han inte får cykla mera på ett tag. Surt.

300 meter från hotellet ser det ut så här.

Ska nu göra de sista förberedelserna inför morgondagens tävling (äta mat alltså) och sedan blir det en lugn kväll. Pang pang utlovas imorgon!

2 kommentarer:

  1. Shit det ser riktigt nice ut! Är inte aaaalls avundsjuk ;) Här är det snökaos så jag tog bussen till gymmet idag o körde tråk-crosstrainer ist :p där var det nog +25 grader också...

    SvaraRadera
  2. Idag när jag ägnade några timmar i -14 och snöstorm till att försöka starta bilen istället för att träna längtade jag ned till Larnaca. Kul att ni har tur med vädret.

    SvaraRadera