onsdag 11 augusti 2010

Löparpjux


Tänkte att mina trogna skor skulle få hänga med en vecka till så de får göra tävlingsdebut. Sen är det investeringsdags!

5 kommentarer:

  1. Sub 40 eller vad är det som gäller :-)?

    SvaraRadera
  2. Skor??? Trodde faktiskt att det var två systerfartyg (slagskepp..typ) från Pearl Harbor, där bilden var tagen efter Japsens anfall. Tack för en fantastisk cykeltur igår.
    Pappa

    SvaraRadera
  3. Du vet väl att löpning är en materialsport? Gå all in som en riktig löpare och köp på dig tre par av samma sko direkt. Ska du springa långt köper du ett extra par i 1/2 större storlek som du har när fötterna svullnat upp :) Ska du tävla ska du i varje fall ha ett par riktigt lätta tävlingsskor. Sen är det bra med ett par finare träningsskor och ett par lite sunkigare för att springa till jobbet i när det regnar.

    Jag testade själv nyss att byta skor efter 10 år sporadisk löpning i de gamla. Det var värt med nya skor om vi säger så :)

    SvaraRadera
  4. Suss: Det där lät som en utmaning, så jag får väl köra på det :)
    Far: På onsdag ska jag byta ut mina pråmar! Är du snäll kan du få mina gamla ;) Förövrigt var det jättekul att du kunde komma förbi!
    Micke: Jag lovar att jag ska byta och nörda ner mig lite i löparträsket! Synd att man inte kan springa i cykelskor, de är mycket snyggare :p

    SvaraRadera
  5. men duuu, jag hoppas verkligen att du kommer upp till sthlm för att köpa nya skor!!!? Måste ju få hjälp av en riktig expert ;) vore kul att ta en kaffe dessutom..

    SvaraRadera