lördag 7 maj 2011

Lite problem

Efter våran tokgoda frukost var vi alla laddade för att spendera lite tid på banan för att se hur den var på för humör. Tyvärr tyvärr tyvärr så hade Anns växelöra inte klarat av transporten från Sverige. Hur många växelöron till Cannondale Flash finns det i Polonezköy där tävlingen äger rum? Cirka noll. Högt räknat.
Man hade ju enkelt kunna åka in till Istanbul och köpa ett nytt om det, Ett; funnits en affär som sålde sådana, Två; vi hade haft en hyrbil (vi hade transfer till hotellet så på den punkten sket det sig direkt).
Efter en del charmande av den Purtugisiske mästaren på mountainbike fick vi låna hans hyrbil och därmed kunde Ann och jag styra kosan mot bildårarnas huvudstad.
Historien är så lång att den nog kräver ett tillägg i nya testamentet, eller koranen som de nog läser lite mer här nere, så jag sammanfattar det hela lite: Trafikkaos, trafikkaos, fel affär, turkisk fika, trafikkaos, trafikkaos, trafikkaos, VÄXELÖRA!!, trafikkaos, o.s.v. hemma!

Nu är allt på topp igen och tjejerna gillar banan! I morgon blir det skarpt läge!

4 kommentarer:

 1. Efter förra årets Istanbulbesök började vi ju förstå att du klarar det mesta. Men det här tog nog priset Vad heter växelöra på turkiska. Mor säger att Ann o Åsa ska köra så det ryker i morgon. Lycka till.
  Far o mor.

  SvaraRadera
 2. Bra att ha med sig en sån fixare!
  Se till att hojarna är i topptrim imon så blir det helt säkert svenskt på de två översta platserna på pallen. :)

  SvaraRadera
 3. jösses!
  Tur som busen att du var med och styrde upp det hela =)

  SvaraRadera