onsdag 13 februari 2013

After work

Strutsabacken med Emil och en surfskida. Episkt.

måndag 11 februari 2013

Tjat om alpint

Men eftersom jag är sjuk så får jag även fortsättningsvis presentera min alpinutrustning för nästa vecka. Vi har idag kommit till skidorna. En mycket elementär del av en lyckad alpvecka. Viktigare än Jägern. Har ju tidigare babblat om att jag ska köra Salomon BBR 8.9. Där hade jag nästan rätt. Tydligen blev det ett par Salomon BBR 10.0. Vad är då skillnaden, förutom den numerära? Jo. Siffrorna står för midjemåttet och det innebär att den jag fick var 100 mm bred istället för 89 mm. Så blir ännu mera surf i backarna. Ska testa den imorgon i Strutsabacken här i Huskvarna. Förhoppningsvis hinner jag kanta över den i alla fall en gång innan jag är nere vid liften igen.

 
Champagne och surfskidor åt folket!


 
Hörde jag "Bästa svängen, Hökarängen"?

söndag 10 februari 2013

Vankelmodig

Nu har jag bestämt mig igen. Dessa får det bli i Les Alps. Salomon X3 120. Samma flex som Atomic-pjäxorna, men med liiite bredare passform så mina fötter inte somnar.

 
Ja just det. Jag är fortfarande förkyld, så passa på att träna duktigt nu så ni får ett försprång.

lördag 9 februari 2013

Skunk också

 
Lika illa som döden. Lika jobbigt som radioreklam. Lika onödigt som att gå på toa utan att vara nödig. Förkylning. Alla cyklister vet att man lika gärna kan ta ner skylten då. Lyckligtvis blir man frisk igen. Och då är allt kuckelimuck.

torsdag 7 februari 2013

Racingflex

Nu har jag till slut bestämt vilka pjäxor jag ska köpa och ha i alperna vecka 8. Blir Atomic med 120 flex så jag kan åka snabbt och snyggt. I mitt fall utesluter det ena det andra tyvärr. Men jag kan som vanligt inte skylla på materialet.

måndag 4 februari 2013

Ny vecka, gamla rutiner

Måndagar betyder dubbla pass. Trots besök från bror i helgen och en del alkohol på lördagen.


Styrka på gymmet och intervaller på TC'n på kvällen. Och lite ny alpinutrustning på jobbet.